Манипулишу нама док нас уништавају

Где ја ово живим, бем ти зеца? Не знам за вас али мени се овде, у овој нашо Србији, ништа више не свиђа. Добро није баш ништа, свиђам се на пример сама себи. Свиђају ми се и неки добри људи али ми се не свиђа куда све ово више иде. Узеше нам све слободе а ми тутимо… Уништавају нас, убијају нас, упропастише све, уназадише све, покрадоше све, сјебаше бре све… А сви и даље тутави туте!

Политичари манипулишу са нама преко својих манипулатвних медија а ви упорно наседате на њихове манипулације! Скрећу вам пажњу са заиста битних ствари на неке неважне догађаје. У овом тренутку је већина догађаја заиста неважна с обзиром да нас уништавају и да нас неће бити! За почетак схватите да је већина опозиције лажна, као и већина „патриота“, и они су ту да нас замајавају и деле!
Наша земља је окупирана и ми смо робови!


У нашој земљи ми смо један велики експеримент за непроверене вакцине, за 5Г, за прскање из ваздуха, за генетски модификовану храну! Ми смо за њих пацови и бубе на којима експериментишу! Над нама се врши геноцид!,


Уништена је породица, традиција, село а то је основ сваког народа и опстанка! Природа нам се уништава под разним изговорима, реке се гурају у цеви, дрвеће се сече, наши извори воде продати, бање уништене… Мењају нам климу а то доноси нове болести на које ми нисмо отпорни и са којима ово мало лекара што је остало не зна да се носи! Сада ће нас лечити они који су купили дипломе а верујте већ их има, и то говори о моралу нашег друштва!

Доносе се закони на нашу штету, намећу нам се нови и нови порези! Измишљени су извршитељи тј легални лопови! Од нас праве бескућнике и сиротињу јер је таквим немоћним народом најлакше манипулисати! Заборављате сда нико не сме остати без дома и без основних услова за живот а ови управо све то остварују! Робови смо!

И највећа опасност за све нас, због које раде све оно што сам изнад написала је ЗАМЕНА становништва! Увозе мигранте, њима дају станове, джепарац, бенефиције за покретање бизниса… Шта вам је потребно да се освестите? Сетите се само да су ово комунисти радили за време ТИТА! Отимачина и уништавање СРБА! Уништавање нас и ПРАВОСЛАВЉА!

СРБИЈОМ НЕ ВЛАДАЈУ СРБИ!

Има људи који су рођени за осредњости. Људи који се стопе са околином, и живе невидљиво своје мале невидљиве животе. Без испада емоција, без велике љубави, без борбе…. Предали се пре него су и почели. Ушушкани у мимикрију свакодневице, препуштени монотонији својих лоших избора. Живе данас једва чекајући да постане јуче. Људи без великих жеља и снова. Људи осредњости који само испуњавају дане обредним ритуалима, устани, једи, иди, једи, дођи, једи, лези… И тако из дана у дан, мали лични интереси… Ћути, трпи, може и горе…. Покушала сам да постанем то… Да се уклопим, стопим и нестанем у осредњости. Покушала сам да пливам реком незнања и небриге, Покушала да се препустим, да ме вода носи… Покушала да постанем невидљива. Поглед ми је изгубио сјај… И схватила сам… Ја имам само један живот у ком не желим да ћутим и будем саучесник злу!

Србијом влада нелегитимна велеиздајничка багра. Задњих 30 година исти, који су ту са задатком да нас униште! Политичари нам нису потребни схватите то! Моћ је у нама, у народу, у УЈЕДИЊЕНОМ народу!

Покрените се док нас има! Покрените се док нас нису преплавили својим малечким двополним, онда смо наебали!

Робови смо у својој окупираној земљи јер ЋУТИТЕ!

И опет вам говорим мгрнт су нам највећа опасност, због тога нас и уништавају и замајавају! Замена становништа! Не смемо да будемо равнодушни и да ћутимо, ни због наших предака, ни због наше деце!

Мушкарци између 15 и 35 година су војска!

Освестите се и схватите шта нам раде!

2 реаговања на на „Манипулишу нама док нас уништавају“

  1. Mogu se sa vama složiti da je situacija identična u Hrvatskoj i Srbiji za mnoge situacije… No vi morate otići mnogo dalje u prošlost da bi shvatili šta nam se radi… Naročito SRBIMA! Hvala Bogu sada ima interneta, čitajte, gledajte, slušajte i zaključak donesite sami svojom glavom…Komunisti su uništavali SRBE! I još ovo i HRVATI SU SRBI:::GENETSKI SRBI! Samo izvolite istražite sve! Čika Dule, generacijski smo blizu…Pozdrav od teta Zoje 😉

    Свиђа ми се

  2. Ne znam šta je poenta ovoga teksta jer sve ovo je već odavno poznato…..možda bih komentar mogao skratiti na dve reči, gundj,gundj…ali sam ipak primoran malo proširiti a opet u vezi pominjanja druga TITA……

    Elem ,izgleda da je drug Tito postao dežurni krivac za sve,kriv je zato što pada kiša,zato što smo ludi ili pametni pa čak i za always ultra reklame….

    Evo vam sada gospodjo i gospodje….sada ste svi svoj na svome i šta sada cvrc milojka…..bez Tita se dešavaju sve ove stvari kojima smo svedoci ali opet je on kriv.

    Rodjen sam 1964 godine u Vukovaru od oca Srbina i majke Hrvatice dok je još bratstva i jedinstva bilo,kažem bratstva i jedinstva i sve se nadam da će se neki još toga setiti.Gradili smo pruge,objekte.puteve koje i dan danas koriste novopečeni tzv. biznismeni.Fabrike koje smo imali su opustosene,nekadašnji giganti poznati i priznati kako na našim prostorima tako i u Evropi pa i u svetu….navešću samo dva primera 29 Novembar Subotica i Borovo u Borovu kod Vukovara.
    Gradili su akcijaši medju kojima sam i ja bio,prolivali smo svoj znoj i morali smo biti primerni omladinci da bi stekli pravo učestvovati u tim radnim akcijama a radili smo besplatno.
    Podsetiću na još detalj iz tog mračnog doba komunizma i socijalizma.Naš pasoš iz SFRJ je bio priznat i rado vidjen u celom svetu a na sharani tog mračnog komuniste druga Tita je bilo do sada rekordan broj državnika iz celog sveta.Da setih se da je zdravstvo bilo besplatno,školstvo,sport.Što se sporta tiče dobijali smo trenerke,patike i majice sa imenom kluba besplatno,posao ti je bio skoro garantovan i nasledjivao se često sa oca na sina,fabrike su radile punom parom,išli smo na more preko firme itd.itd.itd. eto to su tek neki mali detaji iz tog mračnog vremena i ne nisam nosio naočare u to vreme pogotovo ne ružičaste.

    Ja se osećam još uvek kao Jugosloven jer ne želim birati izmedju moje majke i moga oca obadvoje pokojnih koje sam neizmerno voleo.

    Odlaze polako svi iz Srbije ali kako iz Srbije tako i iz Hrvatske a svi smo sada kao svoj na svome…….ja sam pre 3 meseca bio u Vukovaru na proslavi 40 godina od završetka osnovne škole i rekao bih da je situacija ista kao i kod nas,odlaze ljudi masovno iz lijepe njihove kao i mi iz naše.

    Ko je sada kriv,sigurno opet drug Tito samo ne mi…..počistimo gospodo i gospodje prvo u svom dvorištu,manje reči više dela,manje kritike a više samokritike i manje pljuvanja jer napad je najbolja samoodbrana.

    Mogao bih ovako skoro u nedogled ali retko kada još nešto komentarišem, medjutim ovo sam morao.

    Pozdravljam vas sve od Vardara pa do Triglava!!!

    Čika Dule

    Свиђа ми се

Постави коментар