Жена са мудима

Жена нокаутирала полицајку! Свака јој част, има муда, неће да ћути на неправду, бахатост, зло… Е сада видим сви јој се диве, кличу, деле њене фотографије (ваљда да олакшају посао полицији) али… Њу ће ухапсити и нико од вас јој неће помоћи, ни код те полиције а ни да нахрани своју децу! Нико од свих који јој се диве и кличу неће померити гузицу да учини нешто! Нико неће учинити ништа да се овакве ствари више не дешавају, да мајке не морају да продају старе ствари на пијаци, да не морају да размишљају чиме ће нахранити своју децу, да нико не диже руку и примењује силу над немоћнима… Нико од вас слаткоречивих, борбених, гласних овде на фејсу неће устати и изаћи на црту свим барабама које нас све уништавају…

Колико вас има муда да се сва ова срања прекину и да изађе на улице са речима ДОСТА ВИШЕ, доста за све НАС! Колико вас би имало МУДА да уради исто што и ова жена-мајка? Или је заиста истина да данас жене ипак имају већа муда?


Изазивам вас! Освестите се… Сви за све, уједињење, без политичара, само ми народ јер моћ је у нама!

Ово ваше свака јој част, бла, бла је само то бла, бла… Јер она ће бити кажњена, њена деца гладна или јој можда одузета, зато покажите да имате храброст, част и морал… Покажите да истински осећат емпатију са том мајком, да нисте само обични кукавни лицемери!

А о комуналцима, хм… Јасно вам је ваљда зашто су сви они овде!?

Постави коментар