Дишете ли?

Građani Srbije od 1. januara plaćaju 100 dinara mesečno ekološku taksu ili „porez na vazduh“, odnosno 1.200 dinara godišnje, kako bi se na godišnjem nivou sakupio fond od oko pet milijardi dinara koji će biti uloženi u zaštitu životne sredine, objavio je Blic.

Тачније би било “ Грађани Србије плаћају што уопште дишу, што су још увек овде и живи! Плаћају како би се сакупио новац за још магле коју ће им држава дебело наплатити. Плаћају за смог и отрове којим ће их посипати са неба и земље док сви не полипшу!“

Па да ли смо нормални шта све трпимо? Порез на ваздух који дишемо, који су они затровали? Посекоше све дрвеће и по градовима и по шумама, па како да нам се ваздух чисти, како да га уопште имамо?Порез на пустињски ваздух! Мењају нам климу бре!

Дишете ли? Да вам нису израсле шкрге можда?

Уништише све, уништише нас и ми им све то још плаћамо!

ПОРЕЗ?

Порез што трепћете, порез, што мрдате, порез што сте још увек живи!

Порез ми не треба уопште да плаћамо за нешто што је наше, то је под број 1! Под број 2 Толико су нам пореза и намета набацили да то више нико неће моћи да плаћа осим њих и ових њихових које насељавају а они неће ни плаћати те порезе, наравно биће ослобођени свега!

Сада куда све то води, куда воде сви нови нови и нови намети на нас овде рођене?

Овако: Све већи намети, народ то више неће моћи да плаћа, они ће народу одузимати имовину, створена је војска немоћних бескућника и сиротиње! Шта се онда дешава, људима се одузима имовина због дугова и они одлазе напуштају своја огњишта и земљу СРБИЈУ а то им и јесте циљ! Значи крајњи циљ свега што нам раде је ЗАМЕНА становништва! Нас јебати и раселити а ове друге населити!

Размислите трезвено и својом главом и доћи ће те до истог закључка као и ја!

Ви још живи и дишете? Ако је тако делите овај текст да се народ освешћује!

Постави коментар