Magija ljubavi


Zar nije divno kada imaš nekoga ko te zove šašavim imenima? Zar to nije slatko? Zar ne izgleda sve lepše?
Zar nije divno kada vam vaša ljubav pošalje poruku u ponoć, samo da vam pokaže da misli na vas? Zar se ne osećate kao na sedmom nebu?
Zar nije dobar osećaj kada vas grdi nešto jer brine o vama? A vi se kao pravite ljuti a u sebi vam drago što brine…
Zar nije divan osećaj kada spavate a voljena osoba vas pokriva da vam ne bude hladno? Prija ta briga, zar ne?
A znate onaj osećaj kad pomislite da možete izgubiti svoju ljubav i oči vam se napune suzama od same te pomisli? Znate li taj osećaj?
I znate li ono kad pomislite na voljeno biće a srce počne brže da vam kuca? Znate to?
I znate kada vam sve u životu izgleda loše a vi se setite svoje ljubavi i sve vam bude lakše? Znate i to, zar ne?
Ljubav traži mnogo žrtvovanja… Slatkih žrtvovanja… Ljubav nam donosi i neke brige, neke boli… Ali, isto tako ljubav nam donosi i puno radosti i sreće!
Sve one osećaje koje nam ljubav donosi mi ne možemo izrazti ni pisanjem, ni rečima. Ljubav je veliki blagoslov! Čuvajte svoju ljubav ako ste toliko srećni da je imate! Čuvajte je!
*

Dragi muškarci sada ću vam nešto reći:
Kada vas žena voli i kada vam veruje, ona će sve podeliti sa vama. Ona će pričati iskreno iz srca. Ako je srećna sa vama i ako želi da provodi vreme sa vama, ona će vam to reći. Ona će vam sve reći direktno… Biće direktna i biće otvorena kao da priča sama sa sobom, sa svojom polovinom. Međutim… To ne smete prihvatiti tek tako. Potrebno je i vi da nešto učinite. Pozovite je telefonom, pošaljite joj poruku… To će je obradovati… Pojavite se iznenada… Pogledajte je tako da ona dobije leptiriće u stomaku od vašeg pogleda! Ona neće biti stidljiva… Reći će vam najprirodnije: Idem da piškim! Ona će biti perverzna sa vama. Ona će obrisati nevidljivu prašinu sa vašeg ramena. Ona će se prilepiti uz vas i ljubiti vaše grudi. Ona će šetati u pidžami i bez šminke ispred vas. Ona će se ponašati kao mala glupava devojčica pred vama. Ona će biti umiljata mačkica. Ona će vam reći sve što misli i oseća bez osude, i bez straha da ćete vi nju osuditi. Sve to i još mnogo više, vi možete dobiti od žene koja vas voli… Sve do onog trenutka dok ne izgubite njeno poverenje! Zato dragi moji muškići zapamtite… Poverenje je ženi važno!
*

Žene su čudne… Plaču kad su srećne, stavljaju osmeh kada su tužne… Žena će učiniti sve za osmeh onog koga voli. Žena će probati gomilu odevnih kombinacija samo da bi vama bila lepa. Žena će vikati na vas… Zatim će zaplakati kao mala devojčica… I sve što joj tada treba je samo vaš zagrljaj. Žena koja vas voli ne traži puno. Njoj ne treba ništa materijalno. Samo joj trebate vi pored nje, treba joj vaše vreme, vaše prisustvo…Treba joj vaš zagrljaj i stisak ruke! Treba joj vaš nežan poljubac… Samo joj dajte to što joj treba i ona će vam dati dušu!

*

Žene…
Nemojte pasti na nekoga zato što je lep i zgodan. Nemojte pasti na nekoga zato što je atraktivan i što je seksi. Nemojte pasti na nekog slatkorečivog Don Žuana. Takvima su sve žene iste.
Najbolji muškarci, nejseksi muškarci su oni koji se bore za svoju ženu. Najseksi muškarac je onaj koji ima samo vas i sa vama ide kroz sve uspone i padove. Najbolji i najseksi muškarac je onaj koji vas voli svim srcem i dušom. Onaj koji ne dozvoljava da ni jedna suza padne sa vašeg oka. Najseksi muškarac je onaj koji vam drži stalno osmeh na licu! Najseksi muškarac je onaj koji nikada neće dozvoliti da se vi osećate loše, ili nepoželjno, ili neželjeno!
Najseksi muškarac ima samo vas i veran vam je. Najseksi muškarac je onaj za koga postojite samo vi i nijedna žena više. Najseksi muškarac je onaj koji bi učinio sve za vas i vašu sreću. Najseksi muškarac je onaj koji vas voli bezuslovno, vas takve kakve jeste… Ne postavlja vam uslove, ne ucenjuje vas, ne uslovljava vas! Iskren je, veran, odan i privržen… To je najseksi muškarac! Zato žene ne birajte muškarca po izgledu, birajte ga prema njegovom divnom karakteru.

*

Ženeeeeeeeeee… Slušajte me sad… Ovako recite sebi… Ono što želim u životu je da budem jedina… Da budem zauvek… Da budem i sunce, i mesec, i najsjajnija zvezda. I nije bitno šta drugi žele, bitno je da pronađemo nekoga ko će želeti samo nas, i kome će biti bitno šta mi želimo. Bitno je da zajedno uživamo u najmanjim životnim zadovoljstvima i da nam to bude dovoljno. Bitno je naći osobu sa kojom možete razgovarati o svemu! Neke žene ne shvataju koliko vrede. Neki muškarci ne shvataju šta imaju. Kada ona shvati i ode… Onda on shvati! Ne čekajte da bude kasno… Kada volite nekoga, pokažite to… Borite se! Nije ljubav stvar koju odlažemo za kasnije! Čuvajte ono što imate! Ne propuštajte šansu! I zapamtite… Jedini ljudi koji nam trebaju u životu su oni koji nam pokažu da i mi trebamo njima u njihovom životu! Pravi muškarac neće nikada odustati od vas… On će se boriti za vas… On vidi budućnost sa vama! I nikada nemojte tugovati ako nešto nije uspelo… Neka vam bude drago… Naučile ste nešto za sledeći put! Lepo je kada imamo nekoga ko na daje osmeh i kada nije tu, zar ne? KADA NEKO NE ZNA DA ČUVA TAJ OSMEH KOJI MU DAJEMO… VREME JE ZA ZBOGOM! Eto tako…

*

Nisu emocije neki tek predmet koji strpaš u fasciklu, odložiš u fioku i kažeš: Pozabaviću se sa tim kasnije. Sad na miru da popijem kaficu! Jok, jok… Ne može to tako! Ljubav se ne odlaže za kasnije… Emocije nisu igrarija!

Ljubite, ljubite, ljubite voljenu osobu!
Podsećajte je stalno da je voljena!

Ljubav ne pita ko si ti i čime se baviš? Ljubav samo kaže: Ti si moj/a! Ljubav ne pita odakle si i gde živiš? Ljubav samo kaže: Ti živiš u mom srcu! Ljubav ne pita voliš li me? Ljubav samo kaže: Volim te! Ljubav ne pita i ne postavlja uslove… Ljubav je tu… Ljubav je sada… Ljubav je sve… Ljubav se ne odlaže i ne stavlja na čekanje! Ljubav se živi svaki sekund. Ljubav se ne prepušta vremenu… Ljubav je jedinica merenja vremena, života, svega…

*

Ljubav se ne menja… Menjaju se ljudi! Ako vas neko ne voli, pustite ga… Nemojte moliti za ljubav! Sačuvajte svoje samopoštovanje! Ako vas voli biće uz vas, boriće se za vas, neće dozvoliti da patite! Nemojte patiti… Jer ko vas voli biće uz vas!

*

Kada nekoga volite, stvarno volite… Izistinski volite… Iskreno volite… Vi nemate nikakve strahove… Vi zaboravljate sve bolove i brige… Ljubav je jača od svega…

Prava ljubav pobeđuje sve!

Život je suviše kratak da gubite vreme na one koji vas ne čine srećnima. Samo ljubav ima tu posebnu magiju!

Постави коментар