На ноге СРБИЈО!


Вучић и ова багра се морају сменити али не да би на њихово место дошли неки други који би наставили да спроводе исту политику, са истим циљевима.

Прво драги мој роде вратите самопоштовање и сетите се ко сте, и одакле сте! Освестите своју несвест и почните да мислите! Одбаците све страхове, не предајте своју моћ никоме!

Нема више уништавања и продаје ничега што је србско! Косово је Србија! Нема предаје и продаје наше земље! Доста је било уништавања и гашења србског огњишта! Паразити отимају, убијају и колонизују, нас сатанизију и још да им дамо оно за шта су наши преци гинули!

Доста лажи, доста фалсификовања, доста манипулисања и крађе! Да живимо достојно, да свако има кров над главом и основно за нормалан живот. Да се обнови школство и здравство! Да се сви грађани лече о трошку државе! Да оживимо села! Да сачувамо природу, наше реке, шуме, вукове, птице, небо… Да сви ови издајнички и лоповски паразити буду кажњени, и да им се одузме сва имовина. Нико ко се бавио политиком задњих 30 година, нека не рачуна да ће то моћи опет! Народ вам не верује! Да се формира влада народног спаса од стручних и поштених људи!


НЕМА ВИШЕ КРАЂЕ И УНИШТАВАЊА СОПСТВЕНОГ НАРОДА И ЗЕМЉЕ! Не требају нам слуге ционистичко глобалистичких рептила! Доста је са уништавањем и исмејавањем свега србског! Уништише војску али направише армију бескућника! Обесправише већину дајући права мањинама! Уништише породицу, и све морлне и часне вредности! Од родитеља одузимају децу и продају их педофилима! Хапсе поштене, док криминалци и лопови шетају слободно! Трују нас и стерилишу, вакцинишу, прскају… Истребљују на све начине, из ваздуха- кемтрејлс, преко хране-ГМО, вакцина… Уводе 5G, да нас докрајче! Мењају нам климу-ХАРП. Реке нам гурају у цеви, затрпавају изворе или их продају странцима, уништавају еко систем… Продадоше све изворе воде, да би ми сутра куповали воду! Трују нас флашираном водом из канцерогене пластике, пијемо мртву воду из старих отровних цеви! Вода, шума, небо, земља то припада свима нама! Свака мрва ове земље припада свима нама, нису они власници већ ми, и нисмо ми њихови робови, већ су они требали бити наши запосленици а испадоше да су робовласници! Робујемо у својој окупираној и уништеној земљи!

Лажу и краду, перу паре рушећи и уништавајући све оно што нису смели да дирају, променише лице наших градова, села, природе… Бахате се и праве тржне центре док се деца и људи лече СМС-овима! Радници гину, послодавци не одговарају… Пензионерима смањују пензије а себи повећавају плате! Уводе нове и нове дажбине, порезе, намете… Радите од јутра до сутра да би сте њима плаћали нешто што не треба да плаћате! Пуне своје џепове, док смо сви ми колективно на ивици, на дну дна! Доста је више! Доста бре!!!! Живите као робље, као јефтина радна снага,.. На шта су се свели наши животи? Доста је! Буди се србски народа! На ноге СРБИЈО!

Пробуди се роде! Само сви заједно, сложни са једним циљем да спасимо ову нашу напаћену, намучену покрадену Србију, можемо успети! Ово уништавање и пуко преживљавање морају да се зауставе. Освестите се! Срби су часни и поштени, праведни и мисле на своју земљу и свој род. Ови што се сада бахате нису Срби, они су овде дошли да нас униште! Паразити којима ништа није свето! Уништише породицу, традицију, село, основ за опстанак једног народа! , Уништавају природу, трују нас… Продадоше све! Шта остављате деци? Шта остављате нерођенима? Наши преци су давали животе а ви само мислите како да преживите. Док гледате ТВ са ког вас зомбирају сетите се да су наши преци гинули за ову Србију. Уништили су све моралне и духовне вредности а ви хипнотисани и несвесни света око себе, само гледате шта ћете појести!

И НАЈВАЖНИЈЕ, док нас уништавају, ове ДРУГЕ НАСЕЉАВАЈУ овде!

Нас расељавају по немачкама, јер су нас довели до просјачког штапа… За нас нема а за ове друге ће све да буде! Освестите се, није решење да напуштамо своје домове и огњишта својих предака, решење је да се ОВДЕ БОРИМО!!!!!!

Буди се СРБИЈО!

Људи почните да бојкотујете све што можете! Ја не гледам ТВ, шверцујем се, лајем, не бојим се! Не плашим се и није ме стид! Пишем овде, причам на сваком кораку и у свакој прилици! Мој образ и савест су чисти! Бојкот! Бојкот свега што предлажу јер они знају само да лажу! Они немају стида и срама! Доста је! Буди се Србијо! Паразити нам не требају а сви политичари су то!

Одагнајте страх, јер ваш страх је њихово оружје против вас, тиме сте им дали моћ! Моћ је у нама, у народу, у УЈЕДИЊЕНОМ народу! Одбаците све што су вас убедили да МОРАТЕ! Промените начин размишљања, тј. почните да МИСЛИТЕ СВОЈОМ ГЛАВОМ!

Буђење! МОЋ ЈЕ У НАМА!

https://zojalola.wordpress.com/2020/01/11/%d1%88%d1%82%d0%b0-%d0%bc%d0%b8-%d0%bc%d0%be%d0%b6%d0%b5%d0%bc%d0%be-%d0%bc%d0%b8-%d0%bc%d0%be%d0%b6%d0%b5%d0%bc%d0%be-%d1%81%d0%b2%d0%b5/

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: