Зашто Катанићева 15

Угрожене су све наше слободе и права! Угрожена је породица као основ сваке земље! Угрожене су све традиционалне и моралне вредности! И зато вас питам: Зашто вам је потребан вођа који ће махати црвеном марамом испред вашег носа и говорити вам „Олееееееееееееее!“ ? Зашто вам је потребан неко ко ће вас ложити, усмеравати и говорити како да мислите? Зашто се хватате и држите „слепо“ за нечије речи? Зашто су вам потребни велики говорници, који ће вам причати оно што су научени да вам кажу зарад манипулације вама? Зар је битно да ли неко каже : „Помаже Бог сестре Србкиње и браћо Срби!“ Или каже „Добро вече другови и другарице!“ Или “ Помаже Бог драги моји људи!“ …. ? Ми морамо научити да чујемо шта нам истински тај неко говори а не фразе које понављају да би нас напалили и скандирали, да би им дали јачи аплауз!

Прво сви ми морамо поставити јасан циљ испред нас, а то је слобода за све нас! А то је ослобађање наше окупиране, издане и продане земље и слобода за све нас! Значи поставити један јасан циљ испред свих нас и ићи ка том циљу! Сачувати Србију и сачувати све нас! Јер ми смо окупирани и ми смо робови, то је оно што сви треба да имате на уму…. И биће све горе! Зато престаните да се продајете за ситне личне интересе! Зато престаните да пратите ситне продане душе! Мислите својом главом! И позиција, и ова назови опозиција нису добри за нас, зар вам то није јасно? Зар вам није јасно да су водили и водиће исту политику, која нас све уништава? Они су другари који раде за исте налогодавце, на нашу штету! Када је ухапшена мајка шесторо деце, јер није хтела да вакцинише своју децу, тада смо сви требали устати! Хапшење те мајке је јасна порука да нисмо слободни, да немамо право на избор, да ће свако ко мисли, и усуди се да тражи своја права бити кажњен! Ми смо у конц логору и то добровољно! Ми дозвољавамо да нас убијају и трују са свих страна!

Решење је у Катанићевој 15, испред СУД-а, код храма Светог Саве! Запитајте се зашто ни позиција, ни опозиција не причају и не пишу о томе, зашто нико од тих силних говорника не спомиње Катанићеву и оптужнице које су подигнуте!!!!???? Зашто?

Јер знају да су са Катанићевом сви завршили своје лажљиве и издајничке каријере! Подигнуте су оптужнице против свих издајника Србије и Србског народа!

Окупирани смо! Робови у својој земљи! Величају се неморал и зло, исмејавају се све моралне и традиционалне вредности! Сви морамо имати један циљ, слобода за Србију и све нас! Србија без политичких партија! Да сви одговарају и буду кажњени! Директна Демократија, моћ и власт народу! Катанићева 15, СУД, код храма Светог Саве, сваки дан од 15х!!!! Дођите да пружимо подршку тужиоцу Филиповићу да ради свој посао, да се процесуирају и одговарају сви велеиздајници СРБИЈЕ! Покажимо да истина, правда, морал и част још нису умрли у Србији! Покажимо да не дамо наше породице, децу, нашу будућност, нашу земљу!!!!

Постави коментар