Систем мора да се мења

Зашто овај систем мора тотално да се мења?

Па мора! Видите он је од нас направио робове, радите за шта? Радите за њих, да би им тај исти новац који сте као зарадили опет вратили, да би платили све више пореза и дажбина које они само измишљају! Порез је чиста пљачка! Следећа ствар, ви радите и умрете! Ви живели нисте! 50 година живота је време да се оде у пензију, то је је максимум да одужите својим радом а, да би сте бар 10-20 година живели! Чему иначе живот? Чему?

Породица је уништена јер у тој јурњави да зарадите и платите дажбине ви сте изгубили своју децу, брачног партнера, животе! Изгубљен је контакт са природом, са пријатељима… На шта су се свели животи? Размислите о овоме! При том нас трују са свих страна и животни век се скраћује, младе генерације су све стерилније… Изумиремо људи моји, нестајемо… Овај систем погрешних вредности зато мора да се сруши!

Морамо се вратити традиционалним и правим моралним вредностима! Морамо обновити села и прозводњу! Само наша Србијица је толико богата да можемо сви имати све и живети нормално! Схватите да је ЕУ лаж и зло које нестаје! Схватите да све што нам намећу није добро за нас, није добро ни за кога! Овај систем је канцер који нас све једе али знате, канцер ће на крају и сам себе појести! Овом систему мора доћи крај! Овом систему долази крај!

Ја не желим да будем више део овог система! Овај систем ме истрошио, хоћу да живим у складу са природом и живим светом око себе! Овај систем мора да нестане! Будите се! Молим вас не понављајте ми фразе које су вам они усадили у ум да мора тако. Молим вас, јер они цркавају од смеха, башкаре се и живе на ваш рачун! Значи не мора тако! Никако не мора! Они живе у луксузу, бахате се, док све више људи гладује, остаје без крова над главом!

Пробудите се и погледајте бистрим погледом свој живот и свет око себе! Пробудите се и склоните ту мрену што су вам ставили у умове да им верујете и понављате њихове фразе којом вас чине својим робовима! Ви сте добровољно пристали да будете њихови робови!

Пробудите се! Изађите из те апатије и малодушности! Изађите из тог поданичког стања ћутања и пристајања! Овај систем мора да нестане! Доста је било!

Постави коментар