ПОДСЕЋАМ ВАС!

ПОДСЕЋАМ ВАС Да су поднете оптужнице У Катанићевој 15, са све доказима да су бирачки спискови нелегитимни, што аутоматски значи да је и ова влада као и претходна нелегитимно на власти! Што аутоматски значи да све што су они потписали пада у воду, да сви штетни споразуми и уговори падају у воду!

ПОДСЕЋАМ вас да секташки паразити крше устав и закон само тако и на нашу штету!

ПОДСЕЋАМ да су сви положили заклетве да служе народу и земљи, и да нас штите!

ПОДСЕЋАМ ВАС да нико не може да се одрекне ни мрвице наше територије јер смо сви ми власници те земље! КОСОВО ЈЕ СРБИЈА! БИЛО И БИЋЕ!

ПОДСЕЋАМ вас да живимо у окупираној земљи коју је ова паразитска власт без борбе предала странцима! ПРОДАЛИ СУ НАС! ВОЈСКУ И ПОЛИЦИЈУ нам воде НАТО и немци!

ПОДСЕЋАМ вас да је СРБИЈА земља свих нас и да је сав тај новац којим се они разбацују и дају као субвенције странцима, НАШ НОВАЦ!

ПОДСЕЋАМ вас да су СНС секташи на челу са ВУЧИЋЕМ, дозволили уништавање СРБИЈЕ и свих нас! Да нас трују са неба прскајући КЕМТРЕЈЛС, да су дозволили ГМО храну, да су уништили село и домаћина али зато дозволили увоз свакојаког смећа на наше трпезе! ПОДСЕЋАМ ВАС да су почели да уводе 5Г мрежу која се свуда склања јер је опасна по људско здравље! ПОДСЕЋАМ вас да дају ненормалне субвенције странцимада би ви радили као робови код њих за 200 еура! ПОДСЕЋАМ ВАС да мигрантима дају имања, куће, бенефиције, паре да започну бизнис док нас избацују из наших домова! ПОДСЕЋАМ вас такође да су донели закон да свакоме ко запосли мигранта буде смањен порез за 70%! Значи стимулише се насељавање СРБИЈЕ странцима али се зато уништава свако ко је овде рођен!

ПОДСЕЋАМ вас да смо ми без посла, гладни, робови у својој земљи док се они бахате и иживљавају над нама! ПОДСЕЋАМ вас да су интереси окупатора и велеиздајника изнад интереса свих нас и наше земље!

ПОДСЕЋАМ ВАС ОВО ЈЕ УНИШТАВАЊЕ НАС и ИНВАЗИЈА НА СРБИЈУ! ОВО је игра коју су задњи пут играли на КОСОВУ! ЗАМЕНА становништва, опупација земље без испањеног метка! ПОДСЕЋАМ вас да све то спроводи АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ са својим послушницима секташима!

ПОДСЕЋАМ ВАС да због свих закона које су донели сви имају већа права него ми рођени овде! МИ СМО У СВОЈОЈ ЗЕМЉИ ГРАЂАНИ ДРУГОГ РЕДА!

ПОДСЕЋАМ ВАС да су ДОСТОЈНИ СРБИЈЕ УПОЗОРАВАЛИ на све те штетне уговоре које су ови потписали пре свега на МАРАКЕШКИ споразум! ПОДСЕЋАМ вас и на МАЛИ ШЕНГЕН КОЈИМ је отворена НАША граница на изволте и омогућено запошљавање и куповина НАШЕ земље од стране странаца!

ПОДСЕЋАМ ВАС да ВАС ВИШЕ ОД ГОДИНУ ДАНА ја лично позивам на УЈЕДИЊЕЊЕ и долазак испред КАТАНИЋЕВЕ где се све решава!

ПОДСЕЋАМ такође да вам више од годину дана ја лично пишем и причам да нас свесно поделише на пуно малих групица , партија, покрета где се свако као бори за нешто а у ствари нас још више разјединише, поцепаше и учинише да народ више никоме не верује!

НАШЕТАЛИ НАС И НАВОЗАЛИ! НАСАНКАЛИ НАС!

ЈЕДНОСТАВНИМ речима речено, створили су много различитих политичких партија, „патриотских“ покрета и појединаца који ће вам привући пажњу у зависности од вашег интересовања а сви они раде са њима за ИСТЕ ГАЗДЕ и од истих су плаћени!

ПОДСЕЋАМ вас а многи од вас то нису знали, велика већина тих “ патриота“ је била на почетку уз ДОСТОЈНЕ СРБИЈЕ, али када су предате кривичне пријаве, и када је требао да се позове народ испред КАТАНИЋЕВЕ сви они су нестали и активирали се да вам одвлаче пажњу, да се као „боре“ за нешто!

ПОДСЕЋАМ вас да СВИ ОНИ сада или ћуте о КАТАНИЋЕВОЈ или је обесмишљавају али вас нико не позива тамо јер ТАМО СВИ ОНИ ПАДАЈУ као саучесници ове велеиздајничке владе!

ПОДСЕЋАМ вас да вас већ јако дуго позивам на освешћење, и промену система! ДИРЕКТНА ДЕМОКРАТИЈА И МОЋ НАРОДА! МОЋ ЈЕСТЕ У НАМА И МИ ЈЕСМО ИСТИНСКИ ВЛАСНИЦИ СВАКОГ ГРУМЕНА ЗЕМЉЕ СРБИЈЕ!

Зато КАТАНИЋЕВА , критична маса тамо без завлачења, шетања и возања свих нас! Хапшење свих велеиздајника! ВЛАДА НАЦИОНАЛНОГ СПАСА за почетак! Народна скупштина и МИНИСТАРСТВА у којима би радили часни и стручни људи који воле своју земљу! НИКО КО СЕ БАВИО политиком задњих 30 година, и учествовао у издаји народа и земље, не сме да учествује као политичар јер нам у ствари политичари и не требају, као што рекох требају нам стручни, часни људи који воле своју земљу и који ће радити све у интересу ЗЕМЉЕ И НАРОДА! ПОЛИТИЧАРИ СУ ПАРАЗИТИ који живе на нашој грбачи, зато ДИРЕКТНА ДЕМОКРАТИЈА! ИСЛАНД ЈЕ МОГАО, МОЖЕМО И МИ!

ПОДСЕЋАМ вас да сви ви који ћутите на све ове злочине и геноцид који се спроводи над нама сте саучесници у том злочину!

ПОДСЕЋАМ вас да ће сви бити разоткривени и да ће сви одговарати за своја дела!

ПОДСЕЋАМ ВАС да ви сада бирате страну СВЕТЛО за све нас или ТАМА!

ПОДСЕЋАМ вас и ово у КАТАНИЋЕВОЈ 15 ЈЕ МИРНО РЕШЕЉЕ ЗА СВЕ НАС; И СВЕ НАШЕ ПРОБЛЕМЕ! У КАТАНИЋЕВОЈ СЕ РЕШАВА СВЕ ОД КРАЂЕ БЕБА, ИЗВРШИТЕЉА, ВАКЦИНА, МИГРАНАТА, ДО ХАПШЕЊА ВЕЛЕИЗДАЈНИКА!

И нек је јасно свима да сви који обесмишљавају КАТАНИЋЕВУ или ћуте о њој, јесу саучесници ове издајничке паразитске власти! И нека им је јасно да је и нама то јасно!

ИЗДАЈА ЗЕМЉЕ И СВИХ НАС! ОСВЕСТИ СЕ СРБИЈО! НА НОГЕ СРБИЈО! САМО УЈЕДИЊЕЊЕ је СПАС свих нас!

КАТАНИЋЕВА 15, критична маса, хапшење велеиздајника, промена система, да сви имамо живот достојан човека!

Постави коментар