Da razjasnimo…

Ko me prati video je da ja na svom zidu ne reklamiram nikoga i da se trudim da ne spominjem skoro ničije ime jer su sve to pizde izdajničke! Dobro spominjem vučiča i to retko po imenu! Nazovem nekoga sandulko, ili jednog ambicioznog starca čiča, tu su i neke tetke i neke seka perse, neki bučni seratori-oratori, veleizdajnici itd. Jedini koje spominjem od političara u pozitivnom smislu je Saša Radulović, mada stojim iza toga da nam političari ič ne trebaju, i oni uz koje stojim su pokret DOSTOJNI SRBIJE i vrlo cenim kao časne Pravda i pravo za SRBIJU sa bratom Dejanom Vukićevićem! Svi ostali su mi sumnjivi… Dok se ne dokaže da jesu ili možda neki nisu 😉


I da razjasnimo opet ovo oko izbora: Svi koji pozivaju na ovu farsu od lažnih, neregularnih i nelegitimnih izbora su za mene izdajnici! Pozivati narod na tu farsui i davati legitimitet ovim veleizdajnicima je čista izdaja! Davati neka jebena opravdanja i izgovore za malu decu kod mene ne prolazi! Da je na primer kompletna ta opozicija i te patriote stala pod jednu listu za spas Srbije još bi im i poverovala ali ovako… Sranje! Izdaja! Cepkanje, i podela to je ono što uspešno rade godinama! Svi oni su na istoj strani, plaćeni od naših okupatora da nas dokrajče! Trla baba lan da joj prođe dan! Nasedate na iste prazne priče 30 godina bre!

Zato se osvesti rode, počni da misliš svojom glavom i logično!


Promene su krenule u celom svetu, pa i kod nas! Polako se otkrivaju i razotkrivaju svi ti veleizdajnici, „patriote“, glasnogovornici… Sada je trenutak kada svako od nas bira stranu SVETLOSTili TAMA!

Idole ne treba niko da ima! Sve nas treba da vodi opšte dobro roda i zemlje, a ne obožavanje nekog političara ili lični interesi!! Ako ne izaberete pravu stranu, ako se ne osvestite i ripite na noge, najebali smo!

U toku je zamena stanovništva, sa koje nam uporno skreću pažnju! Ne čekajte da nestanemo!

Ne nasedajte opet! Moć je u nama, u budnom i svesnom narodu a ne u našim administrativnim radnicima!

DIREKTNA DEMOKRATIJA i MOĆ NARODA!

Постави коментар