Buđenje rode!


Ovoj vlasti smo mi svi samo eksperiment! Preko medija su masama isprali umove, manipulišu i dovode narod u masovnu histeriju i paniku! Vladanje strahom, pretnjama i ucenama… Učinili su sve da u vama ugase slobodu i želju za pobunom! Narod je obično stado koje više ne misli, i pristaje ćutke na sve! Zaboravili svi da su oni naši zaposlenici, naši administrativni radnici… Mnogi zaboravili da su se zakleli da služe zemlji i narodu! E pa ja se trudim da vas probudim i podsetim na sve to! Rođeni smo da budemo slobodni ljudi a ne robovi!


Veličaju se zločinci i pogrešne vrednosti dok se ljudske slobode gase. Ubice se puštaju, radni i pošten svet se istrebljuje. Nemoral i blud se veličaju dok se porodica i tradicionalne vrednosti degradiraju i ismejavaju.Stvara se armija beskućnika i sirotinje dok se bagra rasipa i bahati smejući se svakom iole poštenom čoveku. Nas uništavaju dok u okrilju tame svoje parazite naseljavaju! Zamena stanovništva baš kao i na Kosovu!

Sela svesno i sa namerom uništena! Priroda se sjebava pod raznim izgovorima. Srbija je postala jedna velika deponija preplavljena đubretom i raznoraznim parazitskim ološem!

Vi pravi što vas je ostalo taman za ispod šljive ustajte i budite te hipnotisane spavače! Dosta je bilo! Samim svojim rođenjem ovde mi smo morali biti bogati! Jer naša zemlja i priroda, kao i sva bogatstva pripadaju svima nama! Srbija nije vlasništvo pojedinca, političkih partija, korporacija… Srbija pripada svima nama.Niko od nas ne treba da plaća porez, struju, vodu… Svi imamo pravo na krov nad glavom i sredstva za normalan život, to smo stekli svojim rođenjem ovde!Ko koristi naš novac i zašto mi još i plaćamo sve to? Da li ste svesni da oni koriste ono što nama pripada, da oni troše naš novac? Svi imamo pravo na zdravstvenu negu a deca nam umiru i novac za njihovo lečenje se skuplja SMS-ovima, dok se drogirani, i pijani prestupnici, i zločinci leče u inostranstvu o trošku svih nas!!!

Porodica se svesno uništava, brišu se muški i ženski rod, majka i otac, namerno uništavaju sve tradicionalne vrednosti. Od roditelja oduzimaju decu, da bi ih prodavali satanistima i pedofilima.Truju nas sa svih strana, prskaju sa neba, naše poljoprivrednike uništiše da bi nam uvozili GMO hranu!Odriču se delova naše zemlje, a ko je to sebi dao za pravo? Ko je sebi dozvolio da nas podvodi i nudi kao jeftinu radnu snagu? Ko je to umislio da je Bog, otac, sve i sva svima nama?Ko je prešao granice svih prava i ovlašćenja? I kako ste dozvolili da se sve to desi? Zašto ste dali moć otpadu od ljudskog roda? Zašto se odričete budućnosti svoje dece? Odakle vama pravo da odlučujete umesto mene? Ne može! Dosta je bilo!

Svi će odgovarati!

Došao im je kraj i oni to znaju a da li ste i vi toga svesni? Kraj im je blizu, ja vam to obećavam, samo se probudite! Slobodna Srbija, bez političkih partija! Direktna demokratija!

Buđenje rode!

Оставите одговор

Молимо вас да се пријавите користећи један од следећих начина да бисте објавили свој коментар:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: