U kratkim crtama

U Srbiji je većina nas virus preležala u Januaru… ali se tada još nisu setili da ga iskoriste, nije stiglo takvo naređenje iz njihove duboke države… Kina je u Novembru-Decembru završila postavljanje mreže na celoj svojoj teritoriji… Međutim u Vuhanu je došlo do neke eksplozije talasa i narod je krenuo da pada ko snoplje, da krvari iz svih otvora, pa okriviše virus (nigde više narod tako nije padao, ali su taj detalj svi zaboravili)… Italija koja je sledeća po redu po rasprostranjenosti 5 G mreže je i sledeća sa širenjem virusa… ITD… međutim sve to ipak nema veze sa virusom…

Mediji su u službi DUBOKE države-TAMNI; ZLI.. I oni su rešili da iskontrolišu ceo svet, proglase epidemiju, užas, smrt, smislili smo vakcinu aj vas vakcinišemo i čipujemo… Ipak sile Svetlosti a to su Tramp, Putin, i još neki su rešili da sve to zaustave i izokrenu, svi oni u svojim zemljama imaju duboku državu i te korumpirane, sataniste, predofie, kriminalce… ( u Americi se hapšenja tih pedosatanista vrše zadnje 3 godine) Uporedo sa sređivanjem svoji zemalja, sređuju i ceo svet… Kriza u Italiji je iskorišćena da se očisti Vatikan i još po nešto! Ministarstvo zdravlja Italije je objavilo da ljudi ne umiru zbog Korone i da je samo 2% umrlo od korone ali mediji nastavljaju da šire paniku i pokazuju snimke haosa, smrti… Pa se zajebu i puste isti snimak iz Italije, austrije, ekvadora, amerike… pa se zajebu i ne nameste intubiranu lutku dobro, pa se vidi da je to lutka i td… Sve sam to objavljivala fotografije i snimke…

Pored Srbije najgori državnik je makaron koji radi identične stvari svom narodu kao ova naša ljiga, uništio je tamo sve kao i ovi kod nas! Caka je da se sada hapse svi ti neki.. Neki su korumpirani zaraženi, to znači da će da sarađuju i svedoče.. neki će se ubiti, neki će služiti kazne… Tragedija je što je Balkan sada najtamnije područje jer naša govna kriju Soroševce i ostale ovde… naša vlada je najkorumpiranija, doveli su ove iz Kineske duboke države da eksperimentišu na nama, dok mi sedimo u karantinu oni ubrzano po celoj zemlji postavljaju 5G… Ovi naši kao da su nesvesni da su provaljeni nastavljaju da nas uništavaju, dovode nove migrante, stavljaju nas u karantin, (oslobađanje najslabijih karika, stari, bolesni, siromašni), prete, dižu histeriju, huškaju nas jedne na druge, (ono što učiniše sa našim ljudima koji su radili po par meseci u inostranstvu ili bili na odmoru, pa ih nisu puštali u zemlju)

Narod neposlušan-laž, oni su bahati i neposlušni sve vreme i rade na našu štetu! Oni nastavljaju da nas razdvajaju, uništavaju porodicu, tradiciju (zabranjuju odlazak u crkvu, dok oni nastavljaju sa svojim političkim marketingom i šetnjama bez zaštite), ubijaju a mi poslušni u karantinu! Na nama je da se osvetimo, da shvatimo napokon kakva zla bagra vodi zemlju, i da pomognemo silama svetlosti da nas spasi.

Ako bude potrebno revolucija, neka bude REVOLUCIJA!!! ITD… Mi svi moramo da verujemo u dobro i svetlost, jer ono što izaberemo to će nam i biti! Američka baza sa Kosova nestaje, i ono naravno ostaje naše! Migranti se polako pakuju i odvoze iz SRBIje, daće Bog da je tako!!! Rusi su ovde, EU se raspada, hapse se sve te korumpirane bankarske i političke face, javne ličnosti, holivudske zvezde, svi pedofili i satanisti… Puno je podzemnih tunela svuda po svetu, otud ovi novi zemljotresi, jer se uništavaju ti tuneli, juče požar u Berlinu, koji dolazi iz tih tunela… U tunelima su imali i farme dece koje su koristili za svoje pedofilske nastranosti, satanističe obrede, i jeli su decu!!! Previše gadosti i zla na ovom svetu a svi uplašeni samo za svoje guzice, ćute i poslušno izvršavaju naređenja… Dok nas oni uništavaju… Robovi, to smo postali!

Čisti se svet a mi ulazimo u novo doba! Novo doba gde će svima biti dobro, i gde će svi imati živote dostojne čoveka… Sebični, samoživi, zli neće moći da žive u tom svetu…. I u celoj ovoj priči vas podsećam SUNCE, vazduh, PRIRODA, tu je spas i lek! Živeti u skladu sa prirodom! Hvala na ovom karantinu, bar nam se priroda malo oporavila! A svi vi histerični paničari koji ste zabrinuti za svoje guzice i nosite ove maske i rukavice a onda ih bacate po travnjacima, ulicima, parkinzima, svi vi ste samožive budale koje ne zaslužuju da žive!!!

Ukratko od mene!

Znači mi biramo SVETLOST ILI tama…. Svetlost za svetle, tama za tamne! Šaljite pozitivne vibracije, zamišljajte svetlost nad našom SRBIJOM, Balkanom i celim svetom!!!

Ne verujte javnim ličnostima, aktuelnim političarima, „patriotama“

Slušajte svoj um i srce!!!!

Promena svesti a zatim i promena sistema!!!!!

Da svi budemo slobodni i imamo živote dostojne čoveka!!!!

Ne širite njihove panične vesti, koje bude strah u narod, jer strahom vas kontrolišu i manipulišu vama!!! Osvestite se i mislite svojom glavom!!!!

Izvinite na greškama ali zaista nisam raspoložena da uređujem a morala sam ovo da napišem, da vas malčice osvestim i probudim, skrenem pažnju!

Постави коментар