Molim vas!

Схватате ли да се годинама врте једни те исти, „интелектуалци“ велики говорници, мудросери који прете свима , кличу, ричу али НИКО НИШТА КОНКРЕТНО НИЈЕ УРАДИО!

Сви али СВИ само обећавају а нама пролазе животи! Наши животи пролазе у јаду и беди док су сви они добро ситуирани и обезбеђени!!!! И народ сваки пут наседне на новог говорника који обећава нешто, прети, прозива а све је само још једна представа која купује време за њих док ми нестајемо!

Нестајемо ми као народ, нестаје СРБИЈА! Нестало је достојанство овог народа, нестала је храброст, продала се вера за вечеру! Остале су безмудоње, кукавице, продане пизде… Остали су само они којима ништа нијe свето, ни земља, ни род, ни гробови предака, ни будућност деце…

Сведоци смо да многима чак нису света ни њихова деца, да више воле лажне идоле којима се клањају, и у које се куну… Да ли је то нормално? Да ли је то нормално за један частан и херојски род? Да ли је могуће да смо толико пореметили умом као народ, и толико изгубили разум?

Где је нестала снага, инат, одважност, мудрост мог рода? Где су нестале све оне часне и моралне вредности? Где је ДОСТОЈАНСТВО и ХРАБРОСТ нашег РОДА?

Молим вас освестите се! Молима вас изађите из свих секти и одбаците све те КУЛТОВЕ личности, лажних хероја и спаситеља! Молим вас, само ми као уједињен народ имамо моћ да победимо ово зло, или нас заиста неће бити! Молим вас опет сетите се својих предака, породичних огњишта, наше деце! МОЛИМ ВАС…

Постави коментар